Over ons

De advocaten en juristen van Stad Advocaten zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Voor elk probleem weet u zeker dat u bij Stad Advocaten een specialist kunt vinden.

Onze missie

Onze missie is: heldere en adequate dienstverlening te leveren tegen een redelijk tarief. De belangen van onze cliënten staan voorop. In overleg met u zoeken wij naar de oplossing van uw probleem, die het meest recht doet aan de situatie en waarbij wij de kosten zo laag mogelijk houden.

Tarieven

Lage kosten, beste resultaat

Uitgangspunt van Stad Advocaten is het laag houden van de kosten. Daarnaast geven wij vooraf een duidelijke inschatting van uw zaak en of de kosten eventueel verhaald kunnen worden.

Pro deo

Stad Advocaten doet ook pro deo zaken. De Nederlandse Staat betaalt dan een deel van de kosten. U hoeft eenmalig een bijdrage te betalen. Deze is afhankelijk van uw inkomen. Kijk hier om te zien of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Rechtsbijstandsverzekering

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft en uw zaak valt onder de verzekeringsvoorwaarden, dan kunnen wij onze kosten op uw verzekeraar verhalen. U hebt namelijk het recht op vrije advocaatkeuze. Toch doen verzekeraars vaak lastig, aangezien ook zij hun kosten laag willen houden door het inschakelen van eigen juristen. Laat u echter hierdoor niet tegenhouden toch contact met ons op te nemen.

Als u niet tevreden bent over de diensten van uw rechtsbijstandsjurist, kunt u een second opinion aanvragen bij uw advocaat. De kosten worden door uw verzekeraar vergoed.

Uurtarief of individuele prijsafspraak

Wij bieden wij u de mogelijkheid om individuele prijsafspraken met ons te maken. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring uw zaak snel en nauwkeurig behandelen. Voordat wij met uw zaak bezig gaan geven wij u altijd een indicatie van de tijd die erin zit en de bijbehorende kosten. Bovendien geven wij ook meteen aan of wij denken de kosten te kunnen verhalen.

Bent u benieuwd wat uw zaak kost? Neemt u contact met ons op. Wij geven vrijblijvend een indicatie, niet alleen qua kosten maar ook of uw zaak “haalbaar” is. Dit is vrijblijvend.

Deel dit bericht op social mediaShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter